Æresmedlemmer


Knud Zimmer (1992)

Knud Zimmer blev udnævnt til æresmedlem i 1992. Mere tekst følger...

Lissy Lassen (2006)

Lissy Lassen blev æresmedlem i 2006. Tekst følger...

Benny Henrik Hansen (2023)

Benny er født i 1964 og startede (relativt sent) med at spille håndbold som 15-årig. Han udtaler selv, at selvom han startede sent, så var talentet til stede fra start! :-) Karrieren fortsatte indtil 2013, hvor en skulderskade satte en stopper for den aktive del af håndboldspillet.
Allerede som 18-årig startede Benny med bestyrelsesarbejdet i Løgstør Håndboldklub. Han startede som sekretær - en stilling han blev headhuntet til efter en personlig samtale hos daværende formand Edvard Andersen. Efter nogle år blev han kampfordeler og med denne titel fulgte et fastnetnummer - et nummer Benny i øvrigt stadig har!
I løbet af 90'erne var han en årrække formand og samtidig formand for sponsorudvalget. Derefter fulgte en årrække, hvor det primært var sponsorarbejdet han arbejdede med indtil han i 2010'erne igen blev formand, og han var da også formand da klubben i 2013 kunne fejre 100 års jubilæum. Han stoppede som formand i 2020 og er herefter "kun" suppleant i bestyrelsen.
Udover bestyrelses- og udvalgsarbejdet har Benny været træner for både ungdom og senior i flere perioder. Både for sine egne børn, men også andre hold, han ikke umidelbart havde "aktier" i.
Slutteligt var han aktiv dommer gennem 25 år.

Benny blev udvænt til æresmedlem til Løgstør Håndboldklubs store HåndboldGalla i 2023.

Bliv medlem


Tryk på knappen herunder for at komme til tilmeldingssiden.

Hovedsponsor - ungdom


Hovedsponsor - senior


Guldsponsor


Løgstør HK spiller i tøj og benytter bolde og udstyr fra Select Sport.
Besøg vores side.
Løgstør Håndboldklub | 9670 Løgstør | lhk@lhk.dk